Ressourcer, software og apps

Her er en liste over nogle af de programmer og apps, jeg bruger i Pen & Pondus. Jeg anbefaler kun programmer, som jeg selv bruger i min virksomhed.
Fuld åbenhed: Links til nedenstående programmer er reklamelinks, hvor jeg tjener procenter, hvis du investerer i dem via mig.

Kursusplatform: Kajabi

Jeg bruger Kajabi til onlinekurser, medlemsklub, hjemmeside, automation og e-mailmarkedsføring. Med Kajabi har jeg endda mine kurser som app. Brug mit reklamelink og få 30 dages gratis prøveperiode samt mit kursus om at lave onlinekurser.

Prøv Kajabi gratis i 30 dage

Indkøbskurv: ThriveCart

Til erhvervskunder bruger jeg af og til ThriveCart Pro, som kan sende fakturaer med moms, og hvor man har større mulighed for at tilpasse checkoutsiden. Brug mit reklamelink for at få en livstidsdeal i stedet for månedsabonnement.

Få tidsbegrænset livstidsdeal her

Popup: Convertbox

Til popups, slide-ins og nedtællingsur bruger jeg Convertbox på mange af mine kampagner. Så kan jeg f.eks. viderestille til en venteliste, hvis en kampagne er slut. Brug mit reklamelink for at få en livstidsdeal i stedet for månedsabonnement.

Få tidsbegrænset livstidsdeal her

Grafisk design: Canva

Til alle grafiske elementer i mine kurser, på sociale medier og på min hjemmeside bruger jeg Canva Pro. Fordelene ved Pro (i stedet for gratis) er at du må bruge af deres premiumbilleder, lydfiler og video. Nedenstående er et reklamelink til Canva.

Prøv Canva her

Grafik: The Template Tribe

Jeg har abonnement på The Template Tribe, som laver de skønneste skabeloner til alt grafisk materiale. Jeg behøver blot at ændre tekst, skrifttyper og farver, så er de klar til mine sociale medier, onlinekurser og hjemmesiden. Nedenstående er mit reklamelink til The Template Tribe.

Se de flotte skabeloner her

Videoredigering: Camtasia

Jeg optager og redigerer alle kursusvideoer med programmet Camtasia, som findes både til PC og Mac. Det er det mest brugervenlige videoredigeringsprogram, jeg har prøvet (har prøvet to andre). Man kan optage sig selv eller sit powerpoint i Camtasia. Nedenstående er mit reklamelink.

Få Camtasia her

Webinarsoftware: Demio

Jeg bruger Demio, når jeg holder webinarer i forbindelse med salgskampagner. Det er stabilt, god videokvalitet og virkelig brugervenligt. Tre ting, som er vigtige, når man skal fokusere på at levere en god oplevelse. Nedenstående er mit reklamelink.

Få Demio her

Livestreaming: Be.Live

Jeg bruger Be.Live, når jeg skal afholde Facebook Live-udsendelser. Programmet kan også streame til LinkedIn og Youtube. Det er let at bruge, og videokvaliteten bliver rigtig god. Findes både i gratis og betalt version. Nedenstående er mit reklamelink.

Få Be.Live her

Planlægning: Trello

Jeg bruger Trello til at planlægge mine store kampagner i. Her kan jeg skabe overblik over alle de opgaver, som skal laves, og hvor langt jeg er med hver enkelt opgave. Findes både i gratis og betalt version. Nedenstående er mit reklamelink.

Få Trello her