Lær at lave et onlinekursus i Kajabi på 28 dage

Tilmeld dig mit nyhedsbrev om onlinekurser og få eksklusivt adgang til dette onlinekursus i 28 dage. Korte og nemme videoer guider dig igennem teknikken klik for klik, så du kan have dit kursus klar på 28 dage. Koster intet andet end din mail.

Hvem er din underviser?

Jeg hedder Lene Dybdahl, og jeg hjælper online iværksættere og personlige brands med at lave profitable onlinekurser og lancere dem via e-mailmarkedsføring og webinarer.

Jeg har haft mere end 750 kursister igennem mine egne forløb og onlinekurser inden for skrivning og markedsføring.

Ofte stillede spørgsmål

Ja! Kurset har stor værdi og kan hjælpe dig rigtig godt i gang med dit onlinekursus.

Kurset har en normalpris på 997 kr, men det er så godt, at du har lov til at prøve det af i 28 dage gratis. 

Udfordringen starter, når du melder dig til, og løber 28 dage frem.

Du har adgang til kurset i 28 dage fra den dag du melder dig til.

Tidsbegrænsningen skal sikre, at du lægger en indsats i perioden, så du ikke kommer til at udskyde det / glemme det. På den måde er jeg sikker på, at du får det bedst mulige resultat ud af udfordringen.

Du får muligheden for at bygge dit onlinekursus på 28 dage.

Kurset består af korte videolektioner på 5-10 minutter. Herudover skal du afsætte tid til implementering. Du kommer langt med en halv time per dag eller måske 2-3 timer i weekenden. Tidsforbruget afhænger selvsagt af, hvor stort et kursus du vil lave, og hvor meget du har forberedt indholdsmæssigt, før du begynder på kurset her.

Nej, du kan tage kurset uden at investere i software. Du får mulighed for at få en gratis prøveperiode hos kursusplatformen Kajabi (reklamelink), så du kan følge med i undervisningen og bygge dit eget kursus sideløbende, men det er ikke et krav for at få noget ud af kurset. Der er masser af læring - også hvis du vælger en anden platform.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev om onlinekurser og få eksklusivt adgang til dette onlinekursus i 28 dage. Korte og nemme videoer guider dig igennem teknikken klik for klik, så du kan have dit kursus klar på 28 dage. Koster intet andet end din mail.